Συχνές ερωτήσεις

Τρεις οι λόγοι για να υπογράψετε μια εντολή υπόδειξης:
Ασφάλεια: Σκεφθείτε ότι ο κτηματομεσίτης μπορεί να δείξει καθημερινά το ακίνητο σας σε δεκάδες άτομα αγνώστων προθέσεων. Στην περίπτωση μάλιστα που το ακίνητο κατοικείται, η ασφάλεια των ατόμων που βρίσκονται εκεί είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα. Επομένως, με το αρχείο εντολών υπόδειξης «Δεν βάζουμε αγνώστους στο σπίτι μας».
Αρχείο: Μπορούμε να κρατήσουμε ένα αρχείο με τις βασικές πληροφορίες για τα ακίνητα που είδαμε, καθώς και να συμπληρώσουμε τις παρατηρήσεις μας για το κάθε ένα από αυτά.
Επαγγελματισμός: Η εντολή υπόδειξης είναι η απόδειξη πως ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας και δηλώνει μεσίτης είναι νόμιμος κτηματομεσίτης και όχι κάποιος κακόβουλος μεσολαβητής.

Όσες υποδείξεις ακινήτων και αν χρειαστούν, δεν υπάρχει κανένα κόστος.

Η απάντηση είναι όχι αφού στόχος μας είναι η καλύτερη αξιοποίηση της επένδυσης σας. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε ένα μη μισθωμένο ακίνητο, μπορείτε να το ανακαινίσετε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και να επιτύχετε σημαντικότερη επιστροφή του κεφαλαίου σας. Είναι σαφές, ότι εμείς μπορούμε να σας συμβουλεύουμε σε κάθε σας βήμα, ή να τα αναλάβουμε όλα εξολοκλήρου.

Γιατί με τους κατάλληλους συνεργάτες μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την εμπειρία τους και τη γνώση τους, αποφεύγοντας κακοτοπιές και χρονοβόρες διαδικασίες, προβαίνοντας σε μια ασφαλή και αποδοτική επένδυση.

Έχοντας στο πλευρό σας τον κατάλληλο κτηματομεσίτη, η ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα.

ΖΗΤΗΣΗ

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε ένα ακίνητο; Συμπληρώστε τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την ηλεκτρονικά σε εμάς. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

ΑΝΑΘΕΣΗ

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητο σας; Συμπληρώστε τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε την ηλεκτρονικά σε εμάς. Σύντομα θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.